Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTERPELĂRI PARLAMENTARE Luni, 08 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Dumitrescu

24 Iulie 2020
Vizualizari: 228
Comentează add

Registrul electronic de evidență a zilierilor devine obligatoriu de pe 25 iulie.

Registrul electronic de evidență a zilierilor devine obligatoriu

mihaela-dumitrescu

Foto: Arhivă.

Registrul electronic de evidență a zilierilor, disponibil prin aplicația Inspecția Muncii, devine obligatoriu începând de mâine. Ordinul ministrului muncii, Violeta Alexandru, a fost publicat în Monitorul Oficial. 

Din 25 iulie aplicația Inspecția Muncii va reprezenta singura modalitate legală de înregistrare a activităților prestate de zilieri. Aplicația este pusă la dispoziție gratuit și este disponibilă în funcție de sistemul de operare a dispozitivului mobil, prin accesarea Play Store sau App Store. Toate informațiile necesare unui utilizator se vor putea obține de pe site-ul Inspecției Muncii, unde sunt disponibile manualul, termenii și condițiile de utilizare a aplicației.

Pentru înființarea registrului beneficiarii de lucrări care apelează la zilieri trebuie să obțină numele de utilizator și parola de la Inspectoratul Teritorial de Muncă în a cărui rază teritorială își au sediul. Documentele necesare pot fi transmise prin e-mail, iar utilizatorul care obține parola de acces poate să autorizeze mai multe numere de telefon din care să se poată lucra în aplicație.


Etichete (ii)registruzilieriobligatie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live