Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Duminică, 18 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioan Suciu

6 Iulie 2020
Vizualizari: 423
Comentează add

În ultimele ore, pe o serie de reţele de socializare circula o ştire falsă, potrivit căreia, cetăţenii români pot intra în Ungaria doar în baza unor contracte de muncă.

Regimul circulaţiei prin Ungaria pentru cetăţenii români nu se modifică

ioan-suciu

Ungaria.            Foto: Arhivă.

Cetăţenii din afara Uniunii Europene care doresc să tranziteze Ungaria o pot face doar pe anumite culoare, spre ţări din vestul Europei - anunţă autorităţile din ţara vecină - potrivit corespondentului nostru Ioan Suciu.

În ultimele ore, pe o serie de reţele de socializare circula o ştire falsă, potrivit căreia, cetăţenii români pot intra în Ungaria doar în baza unor contracte de muncă.


Claudia Ardelean, agent-şef adjunct, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad: Autorităţile ungare au precizat faptul că nu se modifică regimul circulaţiei prin Ungaria, pentru cetăţenii români, care pot intra şi ieşi liber pe teritoriul statului vecin, fapt pentru care recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de trecere a frontierei deschise traficului internaţional, care sunt operaţionale şi funcţionează în regim permament, astfel încât să se evite apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea.


Reporter: La frontiera de vest sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei pentru efectuarea formalităţilor de control, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară. În prezent, traficul se desfăşoară cu operativitate, fără a fi înregistraţi timpi de aşteptare.


Etichete ungariaromaniacirculatie(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live