Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DINCOLO DE ZIDURI (R) Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

29 Martie 2017
Vizualizari: 1169
Comentează add

La Cinema Europa, sute de copii s-au bucurat să vizioneze gratuit filmele difuzate în primele două zile ale Galei filmului românesc pentru copii.

Regal cinematografic la Gala filmului românesc pentru copii

-

La Cinema Europa, sute de copii s-au bucurat să vizioneze gratuit filmele difuzate în primele două zile ale „Galei filmului românesc pentru copii”, manifestare organizată de către Asociația Europeană pentru Promovarea Filmului în parteneriat cu Primăria Municipiului București, prin PROEDUS.

După succesul primei zile, când a fost alături de copii celebra doamnă regizor Elisabeta Bostan, a doua zi a Galei i-a încântat pe micuții cinefili cu filmele „Veronica” (regia Elisabeta Bostan), „Neamul Șoimăreștilor” (regia Mircea Drăgan), „Veronica se întoarce” (regia Elisabeta Bostan) și „De-aș fi Harap Alb” (regia Ion Popescu-Gopo). Și nu mică a fost surpriza copiilor când au văzut că la terminarea filmului au primit din partea organizatorilor și recompense de participare.

Cu ajutorul sponsorilor, organizatorii asigură gratuit transportul copiilor cu autocare, de la unitățile de învățământ, până la cinematograf și înapoi.

Astăzi, în a treia zi a Galei, pe ecranul Cinema Europa, copiii vor viziona filmele „Amintiri din copilărie” (regia Elisabeta Bostan), „Ștefan cel Mare - Vaslui 1475” (regia Mircea Drăgan), „Maria Mirabela” (regia Ion Popescu-Gopo) și „Zâmbet de soare” (regia Elisabeta Bostan).

„Gala filmului românesc pentru copii” este o manifestare realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, al Arhivei Naționale de Filme, al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, al RADEF RomâniaFilm și al DACIN SARA.
 


Etichete Gala filmului românesc pentru copiiCinema Europa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live