Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL *Meteo* ) Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu

5 Iulie 2017
Vizualizari: 1405
Comentează add

Participanţii la festivalul ''Neversea'' sunt sfătuiţi să folosească numai mijloacele de transport în comun special destinate.

Recomandări privind Festivalul "Neversea" de la Constanţa

mona-constantinescu

Participanţii la festivalul ''Neversea'', care se desfăşoară în perioada 7-9 iulie pe plaja Modern din Constanţa, sunt sfătuiţi să folosească numai mijloacele de transport în comun special destinate, puse la dispoziţie de către R.A.T.C. şi Primăria Municipiului Constanţa.

Dacă totuşi se alege autovehiculul personal, conducătorii auto vor fi îndrumaţi să folosească parcarea fostei baze R.A.T.C., de pe strada Chiliei, R.A.T.C. Constanţa urmând a asigura trasee ”NEVERSEA”, ce vor lega parcările de autovehicule de zona evenimentului.

R.A.T.C. va asigura transportul persoanelor care doresc să participe la acest eveniment, prin suplimentarea transportului cu două linii (curse speciale), cu aproximativ 50 de mijloace de transport care vor circula cu o frecvenţă de 10-12 minute pe două trasee diferite respectiv NEVERSEA 1 cu plecare de la Gara CFR spre Portul Tomis şi NEVERSEA 2 cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis, cu menţiunea că acestea nu vor opri în staţiile din oraş, ci doar în punctele de îmbarcare/debarcare pasageri.

Pasagerii vor putea achiziţiona bilete/abonamente de transport din toate punctele de vânzare R.A.T.C., inclusiv din cele special amplasate la cap de linie (Portul Tomis) şi în apropierea locaţiei evenimentului


Etichete RecomandăriFestivalul "Neversea"Constanţa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live