Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

7 Decembrie 2021
Vizualizari: 226
Comentează add

Premierul Nicolae Ciucă a participat la recepţia Staţiei de Uscare Gaze Naturale Bilciurești, judeţul Dâmboviţa.

Recepţia Staţiei de Uscare Gaze Naturale Bilciurești, judeţul Dâmboviţa

florin-lepadatu

foto arhivă

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  -  Asigurarea independenţei energetice şi a capacităţilor energetice pe termen mediu şi lung reprezintă priorităţi pentru actualul cabinet, a declarat astăzi premierul Nicolae Ciucă.

El a participat la recepţia staţiei de uscare a gazelor naturale de la Bilciureşti, judeţul Dâmboviţa, o investiţie care se ridică la peste 7,5 milioane de euro.


Nicolae Ciucă: ”Există foarte mult potenţial, potenţial care a fost demonstrat prin această investiţie, o investiţie de aproximativ 7,6 milioane de euro, bani ai companiei Romgaz, DEPOGAZ şi, de asemenea, tot ceea ce am putut să vedem a fost realizat de către o companie românească.”

Potrivit premierului, în şedinţa de guvern din 20 decembrie vor fi prezentate o serie de proiecte ce vizează dezvoltarea capacităţilor de extracţie şi depozitare la nivel naţional. Nicolae Ciucă a precizat că este nevoie de un efort comun, dar şi de o aliniere a proiectelor şi programelor, astfel încât să poată fi asigurată independenţa energetică în cel mult cinci ani.


Etichete gaze naturale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live