Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OAMENI CARE MIŞCĂ ROMÂNIA Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

2 Iunie 2020
Vizualizari: 237
Comentează add

Reacții după ce D Trump a anunțat că va folosi armata împotriva protestelor

sergiu-stet

 Preşedintele SUA, Donald Trump.     Foto: Arhivă.

Presupusul candidat democrat la Preşedinţia SUA, Joe Biden, l-a acuzat pe preşedintele Donald Trump că foloseşte forţele armate ale ţării împotriva propriului popor.

Corespondentul BBC transmite că Joe Biden l-a acuzat pe preşedinte că a ordonat gazarea demonstranţilor paşnici pentru oportunitatea unei fotografii. Anterior, preşedintele şi alte oficialităţi importante s-au deplasat la Casa Albă după ce forţele speciale de poliţie i-au îndepărtat cu forţa pe demonstranţii de pe străzile din apropierea acesteia.

Martin Luther King III, fiul cel mai mare al fostului activist pentru drepturile omului Martin Luther King, a declarat că nu s-au schimbar prea multe de când tatăl său era în primele rânduri ale mişcării pentru drepturi civile: "Rasismul este o cicatrice care supurează încontinuu şi atunci când este pe cale să se vindece, rana se redeschide din nou din cauza unor incidente precum acesta şi trebuie să o luăm din nou de la început. Întrebarea este: cât mai pot suporta oamenii?"

Într-o aparentă poziţie de forţă, preşedintele Trump a pozat în faţa unei biserici. Apoi a ameninţat că va recurge la poliţia militară pentru a linişti demonstraţiile violente generate de moartea în custodia poliţiei a cetăţeanului afro-american George Floyd. 


Etichete SUADonald TrumpJoe BidenMartin Luther King III

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live