Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Vineri, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

16 Martie 2016
Vizualizari: 757
Comentează add

Fostul consilier de stat Răzvan Murgeanu a fost reţinut pentru trafic de influenţă, dare de mită şi instigare la spălare de bani

Răzvan Murgeanu, reținut de DNA pentru trafic de influență

madalina-verman

Foto: Arhivă.

Procurorii DNA l-au reţinut pentru 24 de ore pe fostul consilier de stat Răzvan Murgeanu, în prezent om de afaceri, pentru trafic de influenţă, dare de mită şi instigare la spălare de bani.

Alături de el a fost reţinut şi un specialist în insolvenţă, urmând ca cei doi să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În dosar este anchetat pentru luare de mită şi Valentin Stănescu, director în cadrul Primăriei Sectorului 5 în momentul comiterii faptelor.

Potrivit DNA, pentru plata parţială a unor lucrări de reabilitare termică a unor imobile din Sectorul 5, dar mai ales pentru a-i influenţa pe funcţionarii cu atribuţii în domeniu, Valentin Stănescu a pretins de la reprezentanţii unei asocieri de firme, prin intermediul lui Răzvan Murgeanu, suma de 15.000 de euro.

Procurorii îl acuză pe Răzvan Murgeanu că, la rândul său, a pretins pentru sine alţi 15.000 de euro pentru a-şi folosi influenţa.


Etichete procurorii dnarazvan murgeanuconsilier de statom de afaceridare de mitaspalare de banivalentin stanescuprimaria sectorului 5

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live