Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Aprilie 2016
Vizualizari: 1257
Comentează add

RATB a lansat un serviciu de informare pe reţeaua de socializare twitter.

RATB pe Twitter

radiojurnal

Foto: Captura Twitter.com.

Bucureştenii pot obţine începând de astăzi informaţii în timp real despre situaţia mijloacelor de transport în comun ale RATB, anunţă un comunicat al regiei bucureștene.

Compania spune că de pe contul de twitter @ratb_clienti se pot afla toate modificările de trasee, situaţiile de întârziere sau blocaj în trafic ale vehiculelor RATB, pentru ca cei interesaţi să poată opta în timp util pentru utilizarea unor rute sau mijloace de transport alternative. Astăzi însă nu a fost încă postat nici un mesaj.

Pe pagina de internet a regiei este disponibil de astăzi şi un forum de dezbateri, unde cei interesaţi se pot înscrie şi pot transmite mesaje, sugestii, sau pot discuta diverse subiecte. Tot la secţiunea "forum" vor fi suspuse dezbaterii publice proiectele şi deciziile RATB.

În comunicatul RATB se arată că instrumentele de comunicare lansate astăzi fac parte dintr-un pachet mai larg de măsuri prin care RATB doreşte să ofere "în limita bugetului restrâns" servicii de calitate şi să îşi dovedească ataşamentul faţă de clienţii săi.


Etichete ratbtwitterratb pe twitter

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live