Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandra Coşlea

30 Iunie 2014
Vizualizari: 1213
Comentează add

Rapid București a câștigat apelul făcut la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne și va juca în Liga I de fotbal în sezonul 2014-2015, anunţă LPF.

Rapid Bucureşti "va putea juca din nou în Liga I"

alexandra-coslea

 Foto: Arhivă

Rapid București a câștigat apelul făcut la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne și va juca în Liga I de fotbal în sezonul 2014-2015, a anunțat Liga Profesionistă de Fotbal pe pagina sa de Facebook, citată de Agerpres.

''Rapid a câștigat la TAS licența pentru Liga 1 și va face parte dintre cele 18 competitoare ale Campionatului Național Liga 1 — sezonul 2014/2015.

"Liga Profesionistă de Fotbal este bucuroasă de acest fapt, fiind convinsă ca valoarea campionatului va crește odată cu această revenire a unui club de tradiție pe prima scenă a fotbalului românesc'', se arată în comunicatul LPF postat în rețeaua de socializare.

Rapid, club aflat în insolvență, a ocupat locul doi în Seria I a Ligii a II-a de fotbal, dar nu a primit licența pentru Liga I, astfel că giuleștenii au făcut apel la TAS, ultima instanță.
 


Etichete FRFTASRapidLiga IretrogradareTribunalul de Arbitraj SportivLausanneLiga Profesionistă de Fotbalinsolvenţăinstanţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live