Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Joi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Denise Theodoru

26 Octombrie 2010
Vizualizari: 2676
Comentează add

În cei douăzeci de ani petrecuti la Londra, dr.ing. Radu Răuţiu a fost atat îndrumător pentru studii doctorale şi postdoctorale, dar şi expert în proiecte europene de cercetare si in management de proiect.

Radu Răuţiu Radu Răuţiu - Conține audio

denise-theodoru

În cei douăzeci de ani petrecuţi la Londra, la Imperial College, dr.ing. Radu Răuţiu a fost atât îndrumător pentru studii doctorale şi postdoctorale, dar şi expert în proiecte europene de cercetare şi implicat în management de proiecte.

Tot ce înseamnă ingineria de mediu la cel mai înalt nivel, alături de contactele frecvente cu Bruxellesul, fac din Radu Răuţiu un specialist căutat în Europa şi chiar în România.

În ultimii ani, a condus mai multe proiecte europene desfăşurate între Universităţi din Marea Britanie, Universităţi din România şi institutii de cercetare din toată Uniunea Europeană.

Fin observator al lumii academice, pasionat de profesia sa, Radu Răuţiu este un român care doreşte să fie mai aproape de ţară, acolo unde este nevoie, să aducă împreună, la masa de lucru, studenţi, cercetători şi profesori români şi britanici.

În seară această aveţi ocazia să faceţi o plimbare prin Londra, avându-l ca ghid pe invitatul nostru, Radu Răuţiu.

Realizator Denise Theodoru.


Etichete Radu RautiuinvitatLondra

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live