Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 29 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

1 Noiembrie 2018
Vizualizari: 434
Comentează add

RadiRo este un eveniment propus şi organizat de Radio România.

RadiRo, unicul festival din lume dedicat orchestrelor radio

rador

 Foto: Alexandru Dolea

Vorbim acum despre RadiRo, o denumire cu adevărat muzicală pentru un eveniment unic ce aduce împreună orchestre de Radio din întreaga Europă şi solişti, dar şi dirijori de talie mondială. RadiRo este un eveniment propus şi organizat de Radio România.

"Este unul dintre cele mai importante proiecte pe care le-a avut Radioul. Înseamnă unicul festival dedicat orchestreor radio din lume şi înseamnă de fapt că Radio România are capacitatea de a aduce la Bucureşti cele mai importante orchestre ale radiodifuziunilor publice din Europa sau de oriunde altundeva", spune coordonatorul proiectului, Liliana Staicu.

Ediţia din acest an va aduce şi noutăţi faţă de ediţia precedentă.

"Aş menţiona doar secţiunea de jazz, despre care pot să spun că este un proiect special pentru acest an. Este pentru prima dată când Festivalul RadiRo are o serie de concerte dedicate Big Band-urilor aparţinând de asemenea radiodifuziunilor publice, aşa că vom avea posibilitatea să ascultăm, pe lângă Big Band-ul Radio România, ce o va avea ca invitată pe Aura Urziceanu - este un eveniment în sine - alte două formaţii similare din Croaţia şi din Danemarca", a conchis coordonatorul proiectului, Liliana Staicu.


Etichete rADIrOcoordonatorul proiectuluiLiliana StaicuBig Band

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live