Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

23 Ianuarie 2015
Vizualizari: 1447
Comentează add

Astăzi, începând cu ora 13:00 vă aşteptăm în Foaierul central al Sălii Radio pentru un eveniment special: conferinţa de presă oficială a boxerului Jo Jo Dan!

Radio România vă invită la conferinţa de presă Jo Jo Dan

radio-romania

Jo Jo Dan. Foto: wikiepedia.org 

Astăzi, începând cu ora 13:00 vă aşteptăm în Foaierul central al Sălii Radio, Str. General Berthelot, nr. 60-64, intrarea la sala de concerte, pentru un eveniment special: conferinţa de presă oficială a boxerului Jo Jo Dan!

Este, practic, singura şansă de a fi aproape de Ionuţ Ion, cunoscut în boxul profesionist ca Jo Jo Dan, înaintea meciului său pentru titlul mondial la categoria welter (IBF) cu englezul Kell Brook.

Luni, Ionuţ pleacă în Canada şi începe pregătirea pentru întâlnirea programată pe 28 martie, la Motorpoint Arena din Sheffield (Anglia).

Radio România a fost alături de toţi boxerii profesionişti români campioni mondiali, după 1990, la diverse versiuni profesioniste – Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu. Bineînţeles, îl susţine şi pe Jo Jo Dan, care poate deveni al cincilea campion mondial român în boxul profesionist.

Mai multe amănunte, la Sala Radio, începând cu ora 13:00.


Etichete Jo Jo Danconferinţa de presăSala Radiobox

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live