Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Noiembrie 2013
Vizualizari: 1910
Comentează add

Preşedintele Director General al SRR, Ovidiu Miculescu spune că Radio România şi-a îndeplinit în cei 85 de ani de existenţă sarcina de a informa şi educa publicul.

Radio România "trece printr-un proces de modernizare" Radio România "trece printr-un proces de modernizare" - Conține audio

radiojurnal

Preşedintele - Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu. Foto: Alexandru Dolea.

"Radio România şi-a îndeplinit în cei 85 de ani de existenţă sarcina de a informa şi a educa publicul" - a declarat Preşedintele Director General al Radiodifuziunii Române, Ovidiu Miculescu, la "Apel matinal".

El a mai spus că în prezent postul public de radio trece printr-un proces de modernizare care doreşte în acelaşi timp să păstreze publicul fidel, dar şi să atragă ascultători mai tineri.

"Misiunea publică este una singură, pe cele trei coordonate, pe informaţie echilibrată, echidistantă, onestă, pe promovarea şi apărarea culturii. Radio România este un jucător cultural, un actor cultural în momentul acesta, pentru că dezvoltă foarte multe proiecte, nu doar în on air ci şi în off air.

"Radio România, pe această coordonată fundamentală a misiunii sale publice, nu cred că s-a schimbat foarte mult în aceşti 85 de ani şi acesta este un lucru bun. Românii să ne asculte din ce în ce mai mulţi, să vină pe undele noastre public mai tânăr, deci, suntem aici să îi servim exclusiv", a spus Preşedintele Director General al Radiodifuziunii Române, Ovidiu Miculescu.

Audio: Interviul integral cu preşedintele director general al Radiodifuziunii Române, Ovidiu Miculescu, realizat de Eugen Rusu.


Etichete Radio România 85Ovidiu MiculescuApel matinalpublicaniversare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live