Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Vineri, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

27 Octombrie 2017
Vizualizari: 1197
Comentează add

Emisiunea se va difuza în fiecare duminică, între orele 19:05-20:00, ora României, şi va putea fi recepţionată pe unde scurte şi prin Internet, la www.rri.ro, canalul 2.

Radio România Internaţional, şi în limba ebraică

radio-romania

Radio România Internaţional (RRI), din cadrul Radio România, serviciul public, lansează din 29 octombrie 2017 o emisiune experimentală, săptămânală, în limba ebraică, adresată evreilor originari din România şi descendenţilor acestora, dar şi tuturor vorbitorilor de limba ebraică interesaţi de România.

Emisiunea se va difuza în fiecare duminică, între orele 19:05-20:00, ora României, şi va putea fi recepţionată pe unde scurte şi prin Internet, la www.rri.ro, canalul 2.

De asemenea, conţinuturi radiofonice în limba ebraică vor putea fi găsite pe site, pe aplicaţiile RRI pentru Android şi iOS, pe profilul de Facebook în limba ebraică al RRI, dar şi pe Twitter şi SoundCloud.

Radio România Internaţional are o bogată experienţă în emisiuni destinate sutelor de mii de evrei originari din România, cărora le oferă din 1990 o emisiune în limba română. Descendenţii acestora, ajunşi la a 3-a generaţie după Aliyah, emigrarea evreilor către Israel, vorbesc din ce în ce mai mult limba ebraică, iar legătura lor cu ţara de origine a bunicilor şi părinţilor lor trebuie dezvoltată şi menţinută, inclusiv prin intermediul RRI.


Etichete Radio România Internaţionalşi limba ebraicărriisraelradio romania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live