Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Vineri, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florentina Varga

6 Octombrie 2021
Vizualizari: 333
Comentează add

Radio Romania Actualitati a primit un trofeu si un premiu special din partea Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

Radio România Actualități - trofeu la Gala Top firme bucureștene Radio România Actualități - trofeu la Gala Top firme bucureștene - Conține audio

florentina-varga

Terente Ciui, secretar de stat la Ministerul Economiei, Dan Preda, managerul Radio România Actualități și Iuliu Stocklosa, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti. Foto: Florentina Varga

Radio Romania Actualitati a primit un trofeu si un premiu special din partea Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, premiu acordat in cadrul Galei Top firme Bucurestene editia a 28-a. 

In cadrul topului au fost premiate 6958 de firme , in scadere cu 4,3% fata de anul precedent, iar Camera de Comert a acordat si mai multe  premii speciale. Astfel 817 firme au primit trofee de excelenta. 
 
In cadrul galei de premiere au fost acordate 8 premii speciale unor  companii multinationale si cu capital autohton, unei institutii publice, dar si unor institutii de presa, printre care Radio Romania Actualitati și Agerpres- redactia economică.
 
AUDIO:


Etichete Gala Top firme bucureșteneCamera de Comert si Industrie a Municipiului BucurestiTerente CiuiIuliu StocklosaDan PredaRadio Romania Actualitati(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live