Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Iulie 2021
Vizualizari: 450
Comentează add

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a făcut apel la cei care nu s-au vaccinat încă împotriva COVID-19 să o facă, astfel încât să nu fie nevoie de instituirea unor noi restricţii.

Purtarea măştii de protecţie rămâne obligatorie în spaţiile închise

radiojurnal

     Foto: Arhivă.

Purtarea măştii de protecţie va rămâne obligatorie în spaţiile închise şi după 1 august, dată de la care ar urma să trecem la o nouă etapă de relaxare a restricţiilor.
 
"Intenţionăm ca, de la 1 august, să venim cu o completare, nu cu măsuri de relaxare neapărat noi, ci o creştere, spre exemplu, a numărului de participanţi la evenimente private, dar vom lua aceste măsuri aşa cum ne-am angjat, dar angajamentul ăsta, al nostru, al structurilor statului, trebuie să aibă un partener - cetăţenii - şi cetăţenii trebuie să respecte măsurile de protecţie sanitară. Transmit şi pe această cale un mesaj cât se poate de clar: vă rog, să respectaţi, în continuare, măsurile de protecţie sanitară! Portul măşii la interior este o măsură obligatorie şi masca va rămâne obligatorie şi după 1 august!", a anunțat Lucian Bode, ministru de Interne.
 
În condiţiile în care un val 4 al pandemiei de COVID-19 este inevitabil şi în România, ministrul de Interne a făcut apel la cei care nu s-au vaccinat încă împotriva COVID-19 să o facă, astfel încât să nu fie nevoie de instituirea unor noi restricţii.
 

Etichete Lucian Bodemascăsiguranțărestricții

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live