Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 18 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Stănuţă

6 Iunie 2019
Vizualizari: 715
Comentează add

Premierul Viorica Dăncilă a mai declarat la finalul şedinţei coaliţiei că pe ordinea de zi a figurat situaţia votului din diaspora şi măsurile ce se impun.

PSD-ALDE vor mai multe amendamente la pactul naţional propus de președinte

alina-stanuta

 Viorica Dăncilă              Foto: europarl.europa.eu/meps/ro/95281/Viorica_DĂNCILĂ.

PSD şi ALDE vor veni cu mai multe amendamente la pactul naţional propus de preşedintele Klaus Iohannis, a anunțat premierul Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare, care a avut loc în această joi, 6 iunie.

Premierul Viorica Dăncilă a mai declarat la finalul şedinţei coaliţiei că pe ordinea de zi a figurat situaţia votului din diaspora şi măsurile ce se impun pentru ca să nu mai existe aglomerări, iar în acest sens s-a propus formarea unei comisii de cod electoral.

Viorica Dăncilă a mai spus că s-a stabilit în cadrul coaliţiei că nu trebuie suprapus nici un referendum peste un anumit tip de scrutin pentru că s-ar încălca recomandările Comisiei de la Veneţia.

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă a declarat că reprezentanţii coaliţiei se aşteptau ca acordul politic propus ieri de preşedintele Klaus Iohannis să reliefeze întocmai discuţiile pe care le-au purtat partidele cu şeful statului.

Am văzut că este vorba de un proiect, de aceea vom veni cu amendamente la acest acord astfel încât să întârim parcursul european al României - a mai precizat Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei coaliţiei.


Etichete Klaus IohannisPSDALDEpactCălin Popescu TăriceanuViorica Dăncilă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live