Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 05 EXCELENTA LA EA ACASA Marţi, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Septembrie 2021
Vizualizari: 150
Comentează add

PSD a depus la Parlament propria moțiune de cenzură împotriva guvernului condus de Florin Cîțu.

PSD a depus la Parlament propria moțiune de cenzură împotriva guvernului

radiojurnal

 

PSD a depus, cu puțin timp în urmă, la Parlament, propria moțiune de cenzură împotriva guvernului condus de Florin Cîțu.

Social-democrații consideră că decizia CCR îi poate oferi premierului posibilitatea să conteste rezultatul moțiunii USR PLUS.

Acesta este motivul pentru care PSD a mers înainte cu moțiunea sa, după cum a explicat cu puțin timp în urmă președintele partidului, Marcel Ciolacu.


Marcel Ciolacu: Dacă moțiunea își continuă parcursul, atunci, chiar dacă voi trece moțiunea primul ministru poate să sesizeze din nou Curtea că a trecut o moțiune neconstituţională şi domnul Cîțu va reveni din nou prim-ministru. Cei care au depus moțiunea ar trebui să-şi retragă această moțiune care a creat un conflict instituțional, să redepună moțiunea ținând cont de ce a decis Curtea și atunci intră în procedură legală. Dacă se forțează să se meargă în continuare cu această moțiune a alianței USR AUR, atunci câștigătorul este domnul prim-ministru Cîţu.


Realizator: Conducerea Parlamentului ar putea să se reunească după-amiază pentru a decide soarta celor două moțiuni de cenzură.


Etichete psdmotiune de cenzuramarcel ciolacu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live