Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Iulie 2017
Vizualizari: 877
Comentează add

Asociaţia Municipiilor din România, Consiliul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Asociaţia Română a Băncilor au semnat astăzi un protocol de colaborare.

Protocol de colaborare pentru sprijinirea IMM-urilor

radiojurnal

Ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Ilan Laufer foto: facebook.ro

Asociaţia Municipiilor din România, Consiliul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Asociaţia Română a Băncilor au semnat astăzi un protocol de colaborare pentru sprijinirea celor care vor să iniţieze afaceri.

Ministrul pentru mediul de afaceri, Ilan Laufer, a explicat de ce este nevoie de colaborare între administraţia locală şi antreprenori.
Ilan Laufer: "După încheierea înscrierilor în programul Start-up Nation avem peste 8.500 de societăţi care urmează să fie finanţate.

"Aceste societăţi trebuie să ajungă într-un cadru care să le permită o dezvoltare coerentă şi o susţinere reală din partea noastră.

"Pentru mediul de afaceri şi pentru antreprenori am stabilit că vom încerca periodic să ne întâlnim să implementăm proiecte comune împreună, chiar tipuri de proiecte care fac referire, uneori, la modificări legislative pentru a permite o colaborare mai bună între instituţiile noastre".


Etichete IMMprotocol de colaborareAsociaţia Municipiilor din RomâniaConsiliul Întreprinderilor Mici şi MijlociiAsociaţia Română a Băncilorministrul pentru mediul de afaceriIlan Laufer

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live