Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Joi, 29 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Octombrie 2016
Vizualizari: 1291
Comentează add

Cei care au participat la mitinguri în faţa instituţiilor în care lucrează sunt nemulţumiţi de condiţiile de muncă din sistemul penitenciar.

Proteste la penitenciarele din Iaşi, Rahova, Oradea şi Buziaş

radiojurnal

 

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor a organizat astăzi proteste la penitenciarele din Iaşi, Rahova, Oradea şi Buziaş.

Cei care au participat la mitinguri în faţa instituţiilor în care lucrează sunt nemulţumiţi de condiţiile de muncă din sistemul penitenciar, spune prim-vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Lucrătorilor din Penitenciare, Mihaela Neacşu. 

Mihaela Neacşu: "Protestăm în primul rând pentru lipsa acută de personal, numărul foarte mare de ore suplimentare executate de angajaţii din penitenciar.

"Numai în Penitenciarul Rahova, de la începutul anului, s-au efectuat peste 48.000 de ore suplimentare la un număr de 150 de lucrători.

"Un alt motiv al acestui protest este aroganţa cu care suntem trataţi de către ministrul justiţiei şi conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, care nu au niciun fel de bunăvoinţă spre dialog, pentru a vedea care sunt problemele şi a găsi nişte soluţii la aceste probleme".


Etichete penitenciareprotesteprim-vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Lucrătorilor din PenitenciareMihaela Neacşu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live