Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

11 Ianuarie 2014
Vizualizari: 2180
Comentează add

Peste 500 de oameni au protestat, vineri seară, pe un traseu de la ieşirea din Suceava spre Gura Humorului cu oprire la pilonul de pod situat pe DN 17, numit şi "Zidul Morţii".

Protest la "Zidul Morţii"

mihaela-buculei-suceava

 "Zidul morţii". Foto: Mihaela Buculei

Peste 500 de oameni au protestat vineri seară pe un traseu de la ieşirea din Suceava spre Gura Humorului cu oprire la pilonul de pod situat pe DN 17, la intersecţia cu şoseaua de centură a Sucevei, unde va fi amenajat un sens giratoriu.

Participanţii la protest au purtat pancarte pe care scria ''Aici se moare'' şi candele aprinse pe tot traseul parcurs până la zid, iar acolo au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor care şi-au pierdut viaţa în accidentele rutiere din zonă.

Pe DN 17, în apropierea municipiului Suceava, au fost montate benzi rezonatoare şi lămpi de avertizare suplimentare pentru a semnaliza pilonul unui pod al şoselei de centură, care se află în mijlocul DN 17 şi unde s-au produs două accidente soldate cu patru morţi.

Conform prefectului de Suceava, Florin Sinescu, sensul giratoriu care va fi realizat în jurul acestui pilon va trebui iluminat şi totodată vor fi montaţi stâlpi de iluminat pe o parte şi pe alta a bretelelor de acces.

Pe 3 ianuarie, un tânăr de 21 de ani a decedat după ce a intrat cu maşina în pilonul de susţinere a şoselei de centură. În luna noiembrie 2012, alte trei persoane, între care un copil de 12 ani, au murit după ce camionul în care se aflau s-a izbit de ''Zidul morţii''.


Etichete SuceavaDN 17Zidul morţiiaccidenteFlorin Sinescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live