Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

23 Martie 2017
Vizualizari: 1069
Comentează add

Aproape 70 de mămici cu cărucioare şi copii s-au strâns joi după amiază pentru a protesta după ce o fetiţă de doi ani a decedat marţi seara în spitalul din Hunedoara.

Protest după moartea în spital a unui copil de doi ani

ilie-pintea

Foto: Arhivă.

Aproape 70 de mămici cu cărucioare şi copii s-au strâns joi după amiază în faţa casei de cultură din municipiul Hunedoara, pentru a protesta după ce o fetiţă de doi ani a decedat marţi seara în spitalul din localitate. Ele au cerut demiterea medicului care a îngrijit-o pe fetiţa decedată, dar şi îmbunătăţirea condiţiilor oferite copiilor care sunt internaţi în spitalul municipal „dr.Alexandru Simionescu” din Hunedoara.

În urma unei decizii luate astăzi de către membrii Consiliului de Administraţie  al unităţii sanitare, șeful Secţiei de Pediatrie şi medicul curant al fetiţei de doi ani, care a murit marţi la spitalul municipal din Hunedoara, au fost suspendaţi din funcţii.

Fetița decedată marți a fost internată mai multe zile cu pneumonie, a fost externată, dar a revenit în spital după ce starea ei s-a agravat. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în care anchetează moartea copilei, cercetările fiind asupra faptei, nici o persoană nefiind pusă sub acuzare


Etichete hunedoaraspitalprotestmalpraxis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live