Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 17 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Octombrie 2017
Vizualizari: 940
Comentează add

Proiectul de ordonanţă privind sistemul integrat de alertare a populaţiei în situaţii de risc major va ajunge în curând la guvern, a anunţat președintele ANCOM, Adrian Diță.

Proiectul sistemului integrat de alertare a populaţiei, în curând la guvern

radiojurnal

 Adrian Diță. Foto. Alexandru Dolea/ Arhivă

Proiectul de ordonanţă privind introducerea sistemului integrat de alertare a populaţiei în situaţii de risc major se va afla în curând pe masa Guvernului, a anunţat, astăzi, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.

Sistemul presupune transmiterea unui mesaj pe telefonul mobil, în cazuri de urgenţă precum fenomenele meteo periculoase, a explicat Adrian Diţă.

Adrian Diţă: "Urmează să facem şi alte lucruri legate de acest subiect. La final, vom da şi noi elementul nostru de sprijin pe zona de reglementare.

"Cred că este o iniţiativă necesară pentru noile schimbări nu numai climatice şi noile schimbări geopolitice care implică foarte, foarte multe lucruri, riscuri şi situaţii deosebite, nu numai cele meteo."


Etichete sistemul integrat de alertare a populaţiei în situaţii de risc majorpreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în ComunicaţiiAdrian DițăANCOM

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live