Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Luni, 16 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Mai 2017
Vizualizari: 1081
Comentează add

Biroul Permanent al Senatului a repartizat, astăzi, la comisiile de specialitate pentru raport şi avize proiectul legii salarizării unitare.

Proiectul legii salarizării unitare, la comisiile de specialitate

radiojurnal

 Foto: senat.ro.

Biroul Permanent al Senatului a repartizat, astăzi, la comisiile de specialitate pentru raport şi avize proiectul legii salarizării unitare, după ce plenul a aprobat, în urmă cu două săptămâni, dezbaterea în procedură de urgenţă.

Tot azi, PNL a propus coaliţiei guvernamentale retragerea proiectului.

Preşedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, susţine că parlamentarii de la putere şi din opoziţie pot lucra împreună pentru o lege a salarizării unitare cât mai bună:

Raluca Turcan: Anul salariile să crească în funcţie de colectarea pe care bugetul o realizează. În felul acesta poate să fie prezentată acea grilă de salarizare pe coeficienţi şi nu doar de salarii absolute aşa cum face PSD-ul, tocmai pentru a crea tuturor certitudinea că această lege se va finaliza la un anumit moment. PSD a pus pe masă un proiect în care cea mai mare parte a creşterilor salariale se aruncă pe perioada 2020 - 2022.

Proiectul legii salarizării unitare a fost semnat de 205 parlamentari PSD şi ALDE, iar Senatul este prima cameră legislativă sesizată.


Etichete Biroul Permanent al Senatuluilege salarizare unitarapnlpsd

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live