Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulia Gherman

4 Martie 2016
Vizualizari: 850
Comentează add

Deputatul UNPR, Liliana Mincă, a declarat că proiectul de modificare a Legii de funcţionare a SRR şi SRTV nu va trece de parlament în forma propusă de iniţiator.

Proiectul de modificare a legii SRR - SRTv ”nu va trece în forma actuală” Proiectul de modificare a legii SRR - SRTv ”nu va trece în forma actuală” - Conține audio

iulia-gherman

Liliana Mincă. Foto: cdep.ro

Propunerea legislativă privind modificarea Legii de funcţionare a Societăţilor publice de Radio şi Televiziune se află în dezbaterea comisiilor de la Camera Deputaţilor.

După votul din plen, actul normativ va merge la Senat, care este for decizional.

Modificarea legislaţiei nu reprezintă o soluţie pentru rezolvarea problemei financiare a Televiziunii publice - afirmă deputatul UNPR, Liliana Mincă, membru în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor.

Într-un interviu pentru Radio România Actualităţi, Liliana Mincă a declarat că, în opinia sa, proiectul care propune modificarea Legii de funcţionare a SRR şi SRTV nu va trece de parlament în forma propusă de iniţiator.

Liliana Mincă: ”Cele două instituţii funcţionează după aceeaşi lege.

”La SRR, totul funcţionează foarte bine.

”La SRTV, avem probleme grave. Nu legislaţia este problema, ci managementul defectuos de-a lungul timpului.

”Această lege nu o să treacă. Nici colegii domnului preşedinte Georgică Severin de la Senat nu vor vota în Camera Deputaţilor acest proiect de lege”, a afirmat Liliana Mincă. 

Reporter: Aveţi semnale în acest sens? 

Liliana Mincă: Le-am văzut reacţiile, pentru că noi nici nu am ştiut de acest proiect de lege, nu am ştiut de modificarea Legii 41 în sensul prezentat de dl Severin presei.

AUDIO: Interviul acordat de Liliana Mincă.


Etichete Proiectul de modificare a legii SRR - SRTv nu va trece în forma actualădeputatul UNPRLiliana MincăComisia de Cultură a Camerei Deputaţilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live