Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 07 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Mihai

1 Iulie 2010
Vizualizari: 4738
Comentează add

UPDATE: Preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Andras Istvan DEMETER, a declarat, la Radio România Actualităţi, că mandatul pe care l-a preluat este complex, dar nu imposibil de realizat.

Proiectele valoroase din Radio "vor fi păstrate" Proiectele valoroase din Radio "vor fi păstrate" - Conține audio

bogdan-mihai

Preşedintele Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, Andras Istvan Demeter. Foto: Mediafax.

Preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Andras Istvan Demeter, consideră că mandatul pe care l-a preluat este unul complex, dar nu imposibil de realizat.

"Îl văd ca pe un mandat dificil, dar nu imposibil, un mandat complex, dar în acelaşi timp bazat pe o siguranţă care izvorăşte din rezultatele mandatului anterior" a afirmat  Andras Istvan Demeter la emisiunea "Obiectiv, România!" de la România Actualităţi .

Preşedinte-director general al Radioului a mai spus că a preluat conducerea unei instituţii care nu e în criză.

Audio: Interviu acordat de preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Andras Istvan Demeter, la emisiunea "Obiectiv, România!".

"Este pentru prima oară în viaţa mea când mi se oferă şansa să preiau conducerea unei instituţii neaflate în criză, neaflate la limita supravieţiuirii, pe cale de dispariţie, ci dimpotrivă o instituţie care funcţionează, care are valori, care produce valori, care este credibilă, care este respectată, care nu are probleme sau dificultăţi financiare evident în toate aceste domenii fiind încă loc pentru mai bine" a mai spus Andras Istvan Demeter.


Preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune consideră că principalul obiectiv al Radioului este continuarea drumului pentru "a fi cât mai contemporani".
 

"Piaţa media este cea mai explozivă, cea mai dinamică piaţă în prezent şi nu cred că numai în România. Trebuie să continuăm foarte hotărâţi identificarea tuturor mijloacelor pentru a fi cât mai contemporani" a afirmat Andras Istvan Demeter .

Preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Andras Istvan Demeter, a declarat într-un interviu la Radio Târgu Mureş că vede un viitor "cel puţin la fel de independent şi credibil" pentru instituţie.

"Viitorul Societăţii Române de Radiodifuziune în viziunea mea este cel puţin la fel de bogat şi la fel de frumos precum i-a fost trecutul, la fel de creator de valori culturale şi educaţionale", a declarat Andras Istvan Demeter. 

Audio: Interviul acordat de preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Andras Istvan Demeter.

Andras Istvan Demeter spune că proiectele, ideile şi propunerile "care reprezintă valori" vor fi păstrate.

"Am fost şi sunt pentru păstrarea ideilor, propunerilor, proiectelor care sunt bune, care reprezintă valori, şi în radioul public găsim foarte multe", a spus Andras Istvan Demeter.

Referitor la strategia pentru birourile teritoriale, preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune a adăugat că activitatea acestor studiouri trebuie "menţinută şi dezvoltată".

"Ca şi cetăţean şi ascultător la radio, consider foarte importantă existenţa şi activitatea acestor studiouri teritoriale.

"Consider că atunci când vom intra în exercitarea atribuţiilor noastre va trebui să căutăm şi să identificăm cât mai multe instrumente şi mijloace pentru a menţine şi pentru a dezvolta activitatea acestor studiouri", a declarat Andras Istvan Demeter.

Continuitate

Preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune spune că va continua linia de dezvoltare a posturilor existente. 

"Cred că ar trebui continuate şi duse mai departe proiectele de dezvoltare a posturilor existente şi de realizare a unor iniţiative precum cea legată de multiculturalitate", a declarat  pentru Mediafax Andras Istvan Demeter.

Parlamentul l-a validat în funcţia de preşedinte al Societăţii Române de Radiodifuziune pe Andras Istvan Demeter în data de 29 iunie.

Fostul preşedinte al Societăţii Române de Radiodifuziune, Maria Ţoghină, a fost validată ca membru în noul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, din partea Administraţiei Prezidenţiale.

Componenţa Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune este: Maria Ţoghină din partea Administraţiei Prezidenţiale, Adelina Rădulescu din partea Guvernului, din partea PDL - Doina Tănase şi Mihai Voicu, din partea PSD - Ovidiu Miculescu, Mirela Fugaru şi Ileana Savu, din partea PNL - Stejărel Olaru şi Alexandru Bertzi. Andras Istvan Demeter este nominalizarea UDMR, din partea minorităţilor naţionale a fost propusă Ana Florea, iar din partea salariaţilor SRR Adrian Valentin Moise şi Bogdan Hossu.

Citiţi aici profilul preşedintelui director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Andras Istvan Demeter.


Etichete Andras Istvan DemeterSocietatea Română de Radiodifuziune

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live