Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Joi, 13 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Octombrie 2019
Vizualizari: 820
Comentează add

Programul sfârşitului de săptămână la Târgul de Carte Gaudeamus Iași

radiojurnal

   Foto: Arhiva

Urmează un sfârşit de săptămână încărcat de evenimente la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, găzduit în premieră de muncipiul Iaşi. Pe lângă marile reduceri de preţuri oferite de edituri, organizatorii propun şi diverse manifestări legate de universul cărţilor, şi nu numai.
 
Reporter: Târgul de carte Gaudeamus își invită și astăzi vizitatorii să descopere noutățile aduse de cele 30 de edituri din toată țara.Volumele expuse la ediția de debut a târgului din capitala Moldovei au și prețuri speciale, pentru ca satisfacția iubitorilor de lectură să fie deplină. Cea mai ieftină carte costă doar 2 lei, iar pentru cele scumpe reprezentanții editurilor oferă reduceri de până la 80%.
Mâine, la Târgul de carte Gaudeamus vor fi şase invitați speciali, este vorba despre elevii ieșeni care au obținut performanțe remarcabile la olimpiadele internaționale. Publicul va putea să îi cunoască de la ora 12:00, când este programată și o festivitate de premiere. Tot mâine cititorii vor putea să voteze editurile și cărțile preferate.
 
Premiile Târgului de carte Gaudeamus Radio România vor fi decernate poimâine, în ultima zi a ediției organizate în premieră la Iași.

Etichete GaudeamusTârgul de Carte Gaudeamus Radio RomâniaIași

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live