Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 04 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Radu

17 Mai 2017
Vizualizari: 762
Comentează add

Directorul în cadrul Administraţiei Fondului pentru Mediu, Andrei Iorgulescu, anunţă că, anul acesta, cele două programe au primit mai mulţi bani.

Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus vor putea fi accesate de joi

catalin-radu

   

Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus vor putea fi accesate de mâine. Directorul în cadrul Administraţiei Fondului pentru Mediu, Andrei Iorgulescu, precizează că, anul acesta, cele două programe au primit mai mulţi bani.    

Andrei Iorgulescu: "Dacă vorbim de Rabla Plus, de exemplu, la un cuantum al finanţării ridicat dublu, chiar peste dublu, faţă de anul precedent, vorbim de 45.000 de lei, aproximativ 10.000 de euro pentru autovehiculele electrice şi 20.000 de lei pentru hibride electrice.

"De asemenea, la Rabla Clasic, dacă vorbim de persoane juridice, acestea faţă de anul trecut au o perioadă de zece zile în care pot înlătura anumite aspecte de neconformitate.

"Ca şi anul trecut, cele două probleme Rabla, Rabla Plus pot fi cumulate.

"Bineînţeles, o persoană care o maşină de casat şi vrea să-şi ia un autovehicul electric casează maşina prin programul Rabla, ia o subvenţie de 6.500 de lei, achiziţionează un autovehicul electric, ia subvenţia de 45.000 de lei.

"Deci, practic, o să ajungă undeva la aproape de 11.000 euro per total". 

Bugetul alocat anul acesta programului Rabla Clasic este de 180 de milioane de lei.


Etichete Rabla ClasicRabla PlusDirectorul în cadrul Administraţiei Fondului pentru MediuAndrei Iorgulescuautovehicule electrice

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live