Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Februarie 2016
Vizualizari: 1023
Comentează add

Patronatele şi sindicatele din industria alimentară au amânat protestul pe care îl anunţaseră pentru marţi, în faţa sediului Ministerului Mediului.

Producătorii agro-alimentari au renunţat la protestul programat marţi

radiojurnal

Foto: Ionut Iamandi.

Patronatele şi sindicatele din industria alimentară, care erau nemulţumite de faptul că producătorii erau obligaţi să achite o penalitate de 2 lei pentru fiecare kilogram de deşeu de ambalaj nereciclat, au amânat protestul pe care îl anunţaseră pentru mâine, în faţa sediului Ministerului Mediului.

Potrivit preşedintelui Federaţiei Naţionale a Producătorilor din Agricultură, Industria Alimentară şi Servicii Conexe din România - Pro Agro, Emil Dumitru, există speranţe că reprezentaţii Guvernului au găsit soluţii la problemele generate de aceste obligaţii, dar că nu le-au fost prezentate, deocamdată, detalii tehnice.

Reprezentanţii industriei alimentare susţin că plata acestei taxe va duce la falimentul multor fabrici şi la disponibilizarea a peste jumătate din angajaţi, costurile urmând să fie plătite de consumatori. 


Etichete patronatele şi sindicatele din industria alimentarăagro-alimentaritaxa pe ambalajeprotest amânatministerul mediului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live