Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 28 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 August 2018
Vizualizari: 470
Comentează add

Procurorul general dă asigurări că se vor lua toate măsurile pentru realizarea unor anchete imparţiale privind mitingul din 10 august

Procurorul general dă asigurări că vor fi realizate anchete imparţiale

radiojurnal

Proteste 10 august 2018. Arhivă Foto: Agerpres

Procurorul general, Augustin Lazăr, dă asigurări că se vor lua toate măsurile legale pentru realizarea unor anchete imparţiale în cauzele penale care vizează vătămarea unora dintre participanţii la mitingul din 10 august, din Piaţa Victoriei, sau a forţelor de ordine.

Numărul plângerilor depuse împotriva jandarmilor a trecut, între timp, de 200, fiind începută deja urmărirea penală in rem pentru purtare abuzivă, abuz în serviciu şi neglijenţă în serviciu.

Prim-procurorul Parchetului Militar Bucureşti, Ionel Corbu, a declarat, ieri, că nu se justificau sub nicio formă actele de agresiune exacerbate.

El spune că Jandarmeria a trimis o mare parte din documentele solicitate şi că aşteaptă încă ordinul de intervenţie emis de Prefectură.

Pe de altă parte, Jandarmeria Română are un nou şef. Colonelul Ionuţ Cătălin Sindile l-a înlocuit în funcţia de inspector general pe colonelul Gheorghe Cucoş, care a asigurat două perioade consecutive de interimat în această funcţie, maximul prevăzut de lege.


Etichete procuror generalaugustin lazaranchetepiata victorieimiting 10 augustjandarmiviolentaionel corbuparchetul militarionut sindilegheorghe cucosplangeri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live