Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Sâmbătă, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

12 Mai 2020
Vizualizari: 672
Comentează add

Procurorii DIICOT au trimis în judecată 6 persoane, acuzate că fac parte dintr-o grupare de traficanţi de droguri, care a adus din Spania aproximativ 27 kg de cannabis.

Procurorii DIICOT au trimis în judecată 6 persoane

florin-lepadatu

ARHIVĂ FOTO: Agerpres.

Procurorii DIICOT au trimis în judecată 6 persoane, acuzate că fac parte dintr-o grupare de traficanţi de droguri, care a adus din Spania aproximativ 27 kg de cannabis.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în cursul anului 2019, inculpatul M.G.V. a iniţiat un grup infracţional organizat, pe care l-a constituit şi sprijinit prin acţiuni distincte, împreună cu inculpaţii T.C.A. şi G.G.L. şi cu o persoană neidentificată (furnizorul drogurilor, aflat pe teritoriul Spaniei), în scopul săvârşirii de infracţiuni de trafic internaţional şi intern de droguri de risc, la acest grup infracţional organizat aderând ulterior inculpatul S.A.

În fapt, s-a reţinut că, în perioada 22 - 23 noiembrie 2019, inculpatul M.G.V. a introdus pe teritoriul României şi a deţinut, în vederea comercializării, cantitatea de 27 kilograme de cannabis, din care, împreună cu inculpatul A.M.A., a livrat inculpatului G.G.L. cantitatea de aproximativ 15 kilograme de cannabis, care au fost transportate şi predate ulterior inculpatului Ţ.C.G., tranzacţia fiind intermediată de inculpatul S.A.

În cauză au fost instituite măsuri asiguratorii.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Bucureşti, relatează Agerpres.


Etichete diicotjandarmeriejandarmi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live