Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Victor Caraculacu

9 Iulie 2014
Vizualizari: 2145
Comentează add

Turismul în perioada vacanţelor – destinaţii şi motivaţia alegerii este tema dezbătută astăzi la Radio România Actualităţi, de la ora 13.20.

Probleme la zi: Unde mergem în vacanţă în acest an

victor-caraculacu

Foto: Arhivă.

A inceput sezonul concediilor. Ce si mai ales cum alegem din oferta disponibila? Unde vom merge in vacanta in acest an, in tara sau in strainatate? Care este motivatia alegerii noastre dar şi cât de multe ştim despre posibilitatile disponibile în acest moment?

Despre toate acestea puteti afla mai multe in editia de astazi a emisiunii "Probleme la zi" difuzata de Radio Romania Actualitati incepind cu ora 13.20.

Invitatii lui Victor Caraculacu vor fi astăzi experţi dar şi specialişti în turism.

Invitaţi în studio: Adrian Buzoianu - reprezentant site turism şi Traian Bădulescu – consultant în turism. Prin telefon corespondentul nostru Petio Petkov din Sofia. Va fi difuzat şi un material realizat pe Litoralul din Bulgaria de Mona Constantinescu.

Ascultatorii pot trimite intrebarile lor prin SMS la numarul de telefon 0748 887766 si pot deasemenea intra in legatura directa cu realizatorii emisiunii la numerele de telefon 021 3121054, 021 3123558 si 021 3123644. Intrebarile dvs sunt asteptate deasemenea si pe pagina de Facebook Romania Actualitati.


Etichete probleme la ziconcediioferteturismvacanţăemisiuneRadio România Actualităţi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live