Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 01 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

28 Decembrie 2015
Vizualizari: 1115
Comentează add

Serviciul de salubrizare din municipiul Tulcea funcţionează după un nou regulemant, fapt care a creat probleme în ceea ce priveşte colectarea deşeurilor.

Probleme la colectarea deşeurilor, în municipiul Tulcea

irinel-calin-tulcea

Foto: bucurestifm.ro.

În municipiul Tulcea sunt probleme în ceea ce priveşte colectarea deşeurilor - serviciul de salubrizare funcţionează după un nou regulemant.

Cu două luni în urmă o recomandare în acest sens venită din partea Uniunii Europene a fost transpusă în legislaţia românească.

Potrivit acesteia curăţenia şi colectarea deşeurilor ar trebui să se facă exclusiv între orele 22:00 şi 6:00, iar acest lucru - spun autorităţile locale - este imposibil.

La sfârşitul lunii octombrie, consilierii locali din Tulcea aprobau Regulamentul Serviciului de Salubrizare.

"Groapa ecologică din municipiul Tulcea are un program între 7:00-18:00. Ca atare, nu putem colecta gunoiul noaptea, întrucât nu avem ce face cu el. Soluţia este să sectorizăm oraşul şi, acolo unde se poate, să operăm noaptea şi asta este posibil în zonele aerisite ale oraşului şi să operăm în timpul zilei în locurile şi în zonele une activitatea pe timp de noapte este aproape imposibilă", a spus Directorul Serviciului de salubrizare din Tulcea, Cezar Jipa.

Mai mult, aprobarea regulamentului de salubrizare a municipiului Tulcea, în octombrie, a adus în ultimele două luni ale anului costuri de operare neprevăzute, ca urmare a sporului de noapte de 25% acordat angajaţilor. 


Etichete municipiul Tulceadeşeurireciclareserviciu de salubrizareCezar Jipa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live