Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Decembrie 2016
Vizualizari: 1437
Comentează add

Sunt deja probleme din cauza zăpezii pe drumurile din mai multe zone din ţară.

Probleme din cauza zăpezii pe drumurile din mai multe zone din ţară

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Sunt deja probleme din cauza zăpezii pe drumurile din mai multe zone din ţară.

Pe DN 17, în Pasul Tihuţa, ninge viscolit în continuare, astfel că s-a depus un strat consistent de zăpadă.

Se circulă cu dificultate şi în judetul Mureş, pe DN 13A Bălăuşeri – Praid şi pe DN 15 Târgu Mureş – Reghin - Topliţa, unde vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

În judeţul Caraş-Severin, pe Muntele Mic, stratul de zăpada depăşeşte jumătate de metru şi este ceaţă, astfel că drumul spre staţiunea montană a fost închis.

Probleme sunt şi în Harghita, pe DN 13A  Praid - Odorhei - Miercurea Ciuc, pe DN 13B Praid - Bucin - Gheorgheni şi pe DN 12, între Izvoru-Mureşului şi Topliţa, ne-au transmis corespondenţii noştrii.

În judeţul Maramureş, maşini de mare tonaj sunt blocate în trafic, stratul de zăpadă fiind deja de aproape 40 de centimetri.

Corespondentul nostru transmite că de mai bine de patru ore, circulaţia este blocată la ieşirea din Baia Mare spre Târgu Lăpuş din cauza nămeţilor, iar pe DN 18, în Pasul Gutâi, între Baia Sprie şi  Mara, circulaţia autovehiculelor de peste 7,5 tone este în continuare restricţionată.

Trafic îngreunat din cauza zăpezii, dar şi a ceţii dense pe acelaşi DN 18, în Pasul Prislop, la Borşa, spre Suceava, iar pe DN 17C, de la Moisei spre Bistriţa, pe Dealul Ştefăniţei, tiruri înzăpezite aşteaptă să fie tractate. Pentru evitarea blocajelor pe sectoarele de drum naţional au fost solicitate utilaje de deszăpezire din Satu Mare şi Sălaj, mai spune corespondentul nostru Adrian Marchiş.

Poliţia Rutieră îi sfătuieşte pe şoferi să-şi echipeze maşinile pentru circulaţia în condiţii de iarnă, să-şi adapteze viteza la condiţiile meteo şi să respecte semnalizările şi restricţiile instituite temporar.


Etichete Probleme din cauza zăpeziidrumurizone din ţară

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live