Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

15 Aprilie 2020
Vizualizari: 256
Comentează add

Principalele subiecte ale şedinţei de guvern

andrei-serban

   Premierul Ludovic Orban.  Foto: gov.ro

Rectificarea bugetară este unul dintre principalele subiecte pe agenda şedinţei de guvern de astăzi, în desfăşurare la această oră.
 
De altfel subiectele economice sunt prioritare în reuniunea executivului, după cum ne transmite reporterul nostru Andrei Şerban.
 
Reporter: Florin Cîţu a amintit că la această oră se derulează în bune condiţii rambursarea TVA înainte de verificare, procedură care se va menţine doa pe perioada stării de urgenţă.
 
Tot la începutul şedinţei de guvern, ministrul muncii, Violeta Alexandru, a spus că deja primele firme care au cerut bani penntru plata şomajului tehnic au banii în conturi, iar ministrul economiei, Virgil Popescu, a spus că 20.000 de companii au primit până acum certificatele pentru situaţii de urgenţă.
 
Şi ministrul agriculturii, Adrian Oros, a anunţat că de mâine reprezentanţii Comitetelor pentru situaţii de urgenţă din ţară vor evalua pagubele suferite de fermierii afectaţi de seceta prelungită din această perioadă.
 
Aceste informaţii vor fi folosite pentru a calcula valoarea despăgubirilor ce vor fi acordate acestor fermieri - a mai spus ministrul agriculturii.
 
(PH)

Etichete sedinta de guvernsubiecteFlorin CîţuVioleta AlexandruVirgil PopescuAdrian Oros(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live