Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga I, etapa a 8–a play-out Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Martie 2020
Vizualizari: 1034
Comentează add

Primul serial online dedicat crizei coronavirus Primul serial online dedicat crizei coronavirus - Conține video

radiojurnal

  Foto: Arhivă.

Primul serial online dedicat crizei coronavirus și felului în care noul virus ne-a schimbat și ne schimbă modul de viață, a avut premiera aseară pe YouTube. Îl putem urmări gratuit, se numește „Discutabil”, este construit pe tehnica sitcomului și va avea, în primul sezon, 12 episoade. Costin Grigore cu detalii.
 

Reporter: Actorii Vlad Zamfirescu, Șerban Pavlu, Marius Manole, Carmen Tănase și Nadiana Sălăgean interpretează, oarecum, propriile roluri ale unor actori izolați la domiciliu care comunică online, fiecare din propria casă. Vorbesc despre cum ne-a schimbat viața coronavirusul.
 
Șerban Pavlu este în rolul unui ipohondru, în timp ce Vlad Zamfirescu joacă rolul unui actor interesat de cum arată. Este gata să păcălească poliția, ca să mai alerge puțin prin parc.
 
Marius Manole îl joacă pe cel al unui conspiraționist care crede că termometrele îți controlează viața.
 
Nadiana Sălăgean este cea care crede în stele și cărți, dar are și pile la  ÎSpitalul de Urgență, ca să își facă rost de un pat la terapie intensivă, în avans. În timp ce Carmen Tănase este înțeleaptă.
 
Puteți vedea primul episod al serialului căutând pe YouTube  „Discutabil”. Scenariul este scris de Alexandru Popa, autorul unor texte transformate în spectacole de teatru cu mare succes la public.
 
(PH)

Etichete coronavirusserialyoutubeDiscutabil(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live