Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adrian Lungu, Sălaj

7 Iulie 2021
Vizualizari: 452
Comentează add

La Oradea începe astăzi Târgul de carte Gaudeamus Radio România, prima ediție din acest an cu participarea fizică a expozanților și a publicului.

Primul Gaudeamus cu participare fizică din acest an

adrian-lungu-salaj

Arhivă foto: Alexandru Dolea.

La Oradea începe astăzi Târgul de carte Gaudeamus Radio România, prima ediție din acest an cu participarea fizică a expozanților și a publicului.

Evenimentul, adaptat condițiilor actuale, va fi găzduit în mai multe pavilioane expoziționale în Piața Unirii. Peste 40 de edituri sunt prezente la Gaudeamus Radio România, eveniment care se va încheia duminică.

Este primul târg organizat în România la această anvergură, după ce evenimentele de acest tip au fost suspendate în primăvara anului trecut. Evenimentul se va derula, în premieră, într-o formulă hibrid. Cele 40 de standuri din incintă vor fi dublate de standuri virtuale găzduite pe site-ul www.gaudeamus.ro.

Formula de amenajare a spațiului este una specială, adaptată condițiilor restrictive, fiind amenajate câteva corturi mai mici care vor fi, în cea mai mare parte, deschise pentru a oferi un grad mai mare de siguranță celor implicați.

Deschiderea oficială a Târgului de carte Gaudeamus Radio România va avea loc astăzi, la ora 11:00. La târg, participă zeci de edituri cu o ofertă bogată de carte din diverse domenii.

Evenimentul este organizat de Radio România cu sprijinul Asociației pentru promovarea turismului din Oradea și regiune.


Etichete (ii)gaudeamusoradea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live