Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA Joi, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Dumitrescu

22 Mai 2017
Vizualizari: 802
Comentează add

Luni dimineaţă zona de nord a Bucureştiului a fost paralizată timp de mai multe ore din cauza amenajării benzii unice pentru RATB pe Soşeaua Bccureşti - Ploieşti.

Primarul general al Capitalei a decis să amâne implementarea benzii unice

cristina-dumitrescu

Foto: Arhivă.

Primarul general al Capitalei a luat decizia să amâne implementarea proiectului benzii unice de circulaţie pentru transportul public până după începerea vacanţei şcolare, la mijlocul lunii iunie.

Decizia a fost anunţată după ce luni dimineaţă zona de nord a Bucureştiului a fost paralizată  timp de mai multe ore tocmai din cauza amenajării benzii unice pentru RATB pe Soşeaua BUcureşti - Ploieşti.

Gabriela Firea susţine într-un comunicat că odată ce transportul public se va desfăsura pe banda unică viteza de deplasare a autobuzelor va creşte cu 20 la sută, timpul de aşteptare în staţie va scădea cu un sfert, iar costurile de operare de la RATB se vor diminua semnificativ.

Primarul General atrage atenţia că este nevoie de o perioadă de acomodare şi promite o creştere a numărului de autobuze care vor circula pe banda unică, dar şi amenajarea de parcări la intrările în Capitală. 


 


Etichete primarul general al CapitaleiGabriela Fireaproiectul benzii unice de circulaţieRATB

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live