Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Miercuri, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Ianuarie 2017
Vizualizari: 571
Comentează add

Străzile laterale sunt blocate de mormane de zăpezi şi pe arterele principale se circulă cu dificultate. Metroul e aglomerat şi unele linii de tramvai circulă deviat.

Primarul Gabriela Firea le cere bucureştenilor să renunţe azi la maşină

radiojurnal

Foto: Sergiu Şteţ.

 În Capitală, intervin 700 de utilaje pentru a limita efectele ninsorii abundente, dar fac faţă cu greu iar circulaţia este dificilă chiar şi pe marile bulevarde.

Pe străzile dintre blocuri nu se poate nici intra nici ieşi. Stratul de zăpadă nou depus este de peste 30 de centimetri şi vine peste cea îngheţată beton de gerul din ultimele zile. Din această cauză este aproape imposibil să scoţi maşina din parcare. De altfel primarul General Gabriela Firea a făcut apel miercuri dimineaţă, 11 ianuarie, la bucureşteni să-şi lase autoturismele acasă. Ea a anunţat că mijloacele de transport în comun vor fi suplimentate.

Miercuri dimineaţă la metrou era foarte aglomerat, iar pe linia tramvaiului 1 se înregistrau probleme în zona Lizeanu pe şoseaua Ştefan cel Mare.

Nu circulă nici tramvaiele 32, 23 si autobuzul 117 pe bulevardul George Coşbuc, unde din cauza statului greu de zăpadă  s-a prăbuşit un zid al unei clădiri. Trafic este deviat în zonă . 


Etichete zăpadăcirculaţiemetroudeszăpeziri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live