Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ, Shanghai

27 Ianuarie 2020
Vizualizari: 787
Comentează add

Primarul a subliniat că sistemul birocratic l-a obligat să solicite aprobare de la Beijing înainte de a alerta publicul cu privire la prezenţa coronavirusului în oraş.

Primarul din Wuhan acuză autorităţile centrale pt reacţia slabă la epidemie

sergiu-stet-shanghai

 Foto: Arhivă/captură youtube.com 

Primarul oraşului Wuhan din China, Zhou Xianwang, a acuzat parţial autorităţile centrale comuniste pentru reacţia slabă la epidemia de infecţie cu noul coronavirus izbucnită în oraş.

Primarul a subliniat că sistemul birocratic l-a obligat să solicite aprobare de la Beijing înainte de a alerta publicul cu privire la prezenţa coronavirusului în oraş.

Corespondentul BBC transmite că Zhou Xianwang a recunoscut, de asemenea, că nu a fost eficient nici managementul administraţiei sale după depistarea infecţiei cu coronavirus şi şi-a oferit demisia din funcţie.

Beijingul şi-a intensificat eforturile pentru a stopa epidemia prelungind vacanţa de noul An Chinezesc şi descurajând adunările. "Străzile din Wuhan sunt goale, persită teama şi chiar panica printre locuitori. Autorităţile ne-au spus să nu ne ducem la spital dacă ne simţim rău, pentru că suntem mai în siguranţă în casele noastre, iar acest fapt a accentuat panica în oraş", a declarat un student din Wuhan. 


Etichete WuhanChinaZhou XianwangepidemiebEIJING

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live