Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII DE WEEK-END Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

9 Februarie 2021
Vizualizari: 536
Comentează add

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, pe un şantier de reţea de termoficare

atena-teognoste

 Foto: Arhivă.

Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, a vizitat marți, 9 februarie, primul şantier din Bucureşti, care vizează reabilitarea a 13 km de reţea de termoficare din zona Rahova.

Lucrările sunt executate de Compania Municipală Energetica, iar banii vor veni din împrumuturi contractate de la bănci. Nicuşor Dan a mai spus că, pe lângă cea din Rahova, alte patru reţele de termoficare din Capitală vor fi modernizate.

"Este unul din cele cinci tronosoane pe care ne propunem să le facem anul acesta şi anul ăsta ne mai propunem să facem în zona Pantelimon 12 km, în zona Colentina 9 km, în zona Victoriei 11 km şi în zona Berceni 8 km, în total: 53 de km. La ce e important tronsonul ăsta? În primul rând că deserveşte cartierele din jur Rahova - Ferentari - Sebastian, dar este foarte important pentru că este, după cum vedeţi, la confluenţa dintre zonele de influenţă de la două centrale: Progresu şi Grozăveşti. Dacă acest tronson este bun, este posibil ca prin intermediul lui, în momente de avarii, să duci agentul termic de la una din centrale în cartiere. În momentul ăsta asta nu e posibil", a declarat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.


Etichete rețea termoficarereabilitareNicuşor Dan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live