Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ Miercuri, 15 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

18 Ianuarie 2016
Vizualizari: 786
Comentează add

Primăriile sectoarelor 2, 4 şi 6, dar şi Administraţia străzilor, sancţionate pentru că nu au deszăpezit parcările pe care le gestionează.

Primăriile sectoarelor 2, 4 şi 6, amendate pentru slaba deszăpezire

atena-teognoste

Strada General Berthelot din București. Foto: Arhivă / Petruț Hîrțescu.

Primăriile sectoarelor 2, 4 şi 6, dar şi Administraţia străzilor au fost amendate pentru că nu au deszăpezit parcările pe care le gestionează, anunţă primarul general interimar al capitalei, Răzvan Sava.

Între timp, 70% dintre arterele principale şi secundare au fost curăţate.

Pe de altă parte, la această oră, opt semafoare mai sunt defecte în Bucureşti.

Edilul atrage atenţia că intervenţiile trebuie continuate mai ales în zona şcolilor, a spitalelor şi a trecerilor de pietoni, precum şi pe străzile mai mici.

"Mâine vor reîncepe şcolile. Vreau să acordaţi atenţie mare pentru deszăpezirea trotuarelor din jurul şcolilor şi accesul la şcoli, la fel şi în spitale şi Ambulanţă. Sectoarele 2, 4 şi 6 au fost sancţionate cu câte 5.000 de lei, Administraţia străzilor cu 2.000 de lei pentru nedeszăpezirea unor parcări aflate în administrare. Sunt artere secundare prin care nu a trecut deloc plug sau utilaj de la deszăpezire. Domnii operatori de la salubritate ne spun că au utilaje de dimensiuni reduse, pot să intre şi pe trotuar, pot să intre şi pe străzile mai înguste. Insistăm să scoată aceste utilaje în stradă", a spus Răzvan Sava.

La ora 19.00, Direcţia de Asistenţă Socială din capitală a început să distribuie ceai cald, supă şi haine groase persoanelor fără adăpost, pentru a ameliora efectul scăderii temperaturilor.

De mâine inspectorii municipalităţii vor amenda agenţii economici şi asociaţiile de proprietari care nu îşi curăţă zăpada de pe trotuarele din dreptul imobilelor sau de ţurţurii formaţi la streşinile caselor. 


Etichete firmele de deszăpezire din Bucureștiamenzicarosabilzăpadăștiri Bucureștiprimăriile sectoarelor 24 şi 6primarul general interimar al capitaleiRăzvan Sava

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live