Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 19 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Februarie 2017
Vizualizari: 981
Comentează add

Primăria Generală a Capitalei vrea să transforme regiile şi administraţiile aflate în subordinea Consiliului General în societăţi comerciale pe acţiuni.

Primăria Capitalei va deschide societăți comerciale pe acțiuni

radiojurnal

   Gabriela Firea

Primăria Generală a Capitalei vrea să transforme regiile şi administraţiile aflate în subordinea Consiliului General în societăţi comerciale pe acţiuni.
 
Primarul general, Gabriela Firea, declara, într-un interviu acordat Agerpres, că această măsură ar duce la creşterea calităţii serviciilor pentru locuitorii Capitalei, ar genera 5.000 de locuri de muncă în doi ani şi economii la buget de 20-25 la sută.
 
Gabriela Firea: "Propunerea mea este aceea - şi îi rog pe bucureşteni să mă înţeleagă, acest model fiind brevetat în alte capitale europene care arată extraordinar - să schimbăm modul de lucru. Iar regiile şi administraţiile care sunt în acest moment în subordinea Consiliului General să se transforme în societăţi comerciale pe acţiuni 100% ale municipalităţii, deci ale bucureştenilor, care să preteze servicii de calitate la un preţ mult mai mic, astfel încât şi bucureştenii să plătească mai puţin.
 
"Şi pentru iluminatul public, şi pentru parcări, şi pentru canalizare, şi pentru apă, şi pentru toate celelalte servicii de salubritate, de curăţenie, de mediu. Preţul să fie mai mic şi calitatea mult mai mare".
 
Primarul general al Capitalei, a precizat că, în şedinţa de săptămâna viitoare, consilierii generali ai municipiului Bucureşti trebuie să decidă dacă îşi dau acordul de principiu pentru înfiinţarea celor 19 societăţi comerciale.

Etichete Gabriela FireaPrimăria Capitaleisocietăți comerciale pe acțiuni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live