Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

12 Martie 2019
Vizualizari: 289
Comentează add

În câteva zile, Primăria Capitalei începe lucrările de reabilitare a carosabilului, după perioada de iarnă, când au apărut sute de gropi.

Primăria Capitalei începe lucrările de reabilitare a carosabilului

atena-teognoste

În câteva zile, Primăria Capitalei începe lucrările de reabilitare a carosabilului, după perioada de iarnă, când au apărut sute de gropi.

Anunţul a fost făcut de primarul general, Gabriela Firea, care a convocat Comandamentul pentru reparaţii, reabilitări, igienizare şi curăţenie de primăvară.


Gabriela Firea: Cea mai mare problemă în acest moment, la nivelul Municipiului Bucureşti este faptul că după perioada de iarnă şi după acţionarea cu antiderapant, cu soluţiile specifice sunt foarte multe gropi. Am identificat 800 de gropi. S-a acţionat deja de către Administraţia Străzilor pe 600 de gropi dar încă sunt în continuare de reparat. Începând cu jumătatea lunii martie vor începe lucrări extinse de reabilitare a carosabilului. Rugăminte expresă, mai mare atenţie la programul de curăţenie.


Realizator: Edilul capitalei a mai precizat că au nevoie de îmbunătăţire şi marcajele rutiere - transmite reporterul RRA Atena Teognoste.


Etichete asfaltarebucurestiPrimăria Capitalei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live