Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Decembrie 2019
Vizualizari: 693
Comentează add

Aceasta fusese chemată în instanţă în iunie 2017 de consilierii municipali USR pentru "afirmaţii denigratoare, defăimătoare şi mincinoase".

Primăria Bucureştiului anunţă că USR a pierdut procesul intentat G. Firea

radiojurnal

 Primarul Bucurestiului Gabriela Firea. Foto: Arhivă.

Primăria Capitalei a anunţat vineri, 6 decembrie, că USR a pierdut definitiv procesul intentat primarului general, Gabriela Firea. Aceasta fusese chemată în instanţă în iunie 2017 de consilierii municipali USR, care îi solicitau daune morale în valoare totală de 500.000 lei, pentru formularea de afirmaţii denigratoare, defăimătoare şi mincinoase.

Conform unui comunicat al Primăriei, instanţa a stabilit că declaraţiile primarului Capitalei, în contextul incidentului din 8 iunie 2017, când un grup de persoane a pătruns 'prin violenţă' în sediul primăriei şi ulterior în sala unde avea loc şedinţa Consiliului General, 'nu au caracterul unei fapte ilicite, nefiind formulate cu rea-credinţă', ci doar cu scopul de a exprima opinia personală a Gabrielei Firea.

De asemenea, instanţa a arătat că reclamanţii nu au putut dovedi că au suferit vreun prejudiciu. USR Bucureşti a reacţionat pe Facebook, apreciind că, 'minciunile rămân minciuni', chiar dacă instanţa a constatat că acestea nu pot fi încadrate ca încălcări ale legii.

Reprezentanţii formaţiunii susţin că Gabriela Firea şi-a pus subalternii să-i ţină pe hol pe cetăţenii veniţi să asiste la şedinţa Consiliului General şi a declarat apoi că USR i-a instigat pe oameni împotriva ei. 


Etichete PMBGabriela FireaUSR

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live