Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100 DE MINUTE BUNE Joi, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

20 Martie 2019
Vizualizari: 1089
Comentează add

Peste 600 de expozanţi din Europa, Asia şi SUA vin la Bucureşti pentru a participa, în perioada 20 - 22 martie, la prima ediţie a Forumului European al Roboticii.

Prima ediţie a Forumului European al Roboticii, la Bucureşti

florin-lepadatu

 

Peste 600 de expozanţi din Europa, Asia şi SUA vin la Bucureşti pentru a participa, în perioada 20 - 22 martie, la prima ediţie a Forumului European al Roboticii.

Evenimentul aduce la start companii specializate în robotică şi care vor prezenta noutăţi puse la cale de-a lungul anului şi pe care le promovează pentru a identifica noi parteneri şi pieţe de desfacere.

Pe lista atracţiilor ediţiei din acest an a forumului se află: PAL Robotics - robotul biped, înalt cât un om, care vorbeşte nouă limbi, Lux.ai - roboţi folosiţi pentru copiii cu autism, Bucharest Robots, sisteme de mâini inteligente - Schunk, Shadow şi QB Robotics, roboţi modulari, care pot simula mâini, picioare sau animale cu mai multe membre (Hebi Robotics), roboţi pentru depozite logistice, ca Amazon şi Robotnik, tehnologii pentru maşini autonome, roboţi pentru fabricile viitorului, majoritatea lucrând alături de oameni- Universal Robots, ABB, KUKA şi Rolls-Royce.

Conform ultimelor rapoarte privind industria mondială a roboticii, piaţa roboţilor umanoizi va creşte de la 320,3 milioane de dolari, cât este în prezent, la 3,9 miliarde, până în 2023, informează Agerpres.

 

Etichete Roboţi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live