Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

4 Noiembrie 2019
Vizualizari: 643
Comentează add

Suntem pregătiți să începem în forță activitatea, a anunțat Ludovic Orban.

Prima declarație a premierului Ludovic Orban după votul de încredere

rador

 Premierul Ludovic Orban.     Foto: Arhivă.

România are guvern. România are un guvern legitim, care a obţinut votul de încredere al Parlamentului, în ciuda unui boicot penibil şi ruşinos făcut de două formaţiuni politice, fapt fără precedent în democrația românească în ultimii 30 de ani întrunit o majoritate parlamentară care a acordat votul de încredere pentru guvernul nostru.

Le mulțumesc partenerilor noștri formațiunile politice care au fost alături de noi în procesul de inițierea moțiunii de cenzură și care au participat la căderea Guvernului Dăncilă și le mulțumesc de asemenea parlamentarilor care, în ciuda boicotului PSD și Pro România, care au ascultat de propria conștiință și au pus și pe primul loc binele României alegând să fie prezenți astăzi și să voteze învestirea Guvernului.

După cum ați văzut alături de Partidul Național Liberal, Uniunea Salvați România, Partidul Mișcarea Populară, Uniunea Democrată Maghiară din România, Alianța Liberalilor și Democraților Europeni, grupul minorităților au fost alături de noi, au acordat încrederea acestui guvern și ne bazăm pe ei în continuare în dezbaterea parlamentară a tuturor proiectelor care sunt înscrise în programul de guvernare.

Suntem pregătiți să începem în forță activitatea. Imediat după depunerea jurământului vom avea o ședință informală la Palatul Victoria pentru a stabili toate detaliile acțiunii ulterioare, vom avea un plan de instalare pe fiecare minister de asemenea vom stabili deciziile importante care trebuiesc luate să fie pregătite pentru ședința de guvern și de asemenea pentru alte structuri organizatorice la nivel guvernamental care vor fi convocate în viitorul apropiat. 


Etichete Ludovic OrbanpremierdeclarațiePNL

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live