Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Mai 2019
Vizualizari: 343
Comentează add

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat e organizatorul acestui eveniment, în colaborare cu Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor de Vinuri din România.

Prezenţe româneşti la Târgul de Vinuri de la Londra

radiojurnal

Foto: Simona Șerbănescu.

11 companii care produc şi exportă vin românesc vor participa, de mâine, la Târgul de Vinuri de la Londra, în condiţiile în care, anul trecut, Marea Britanie a fost principala piaţă de export pentru vinurile produse în România, cu o pondere de 25% din totalul exporturilor.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat este organizatorul acestui eveniment, în colaborare cu Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor de Vinuri din România.

Potrivit unui comunicat, participarea beneficiază de o finanţare de aproape 600 de mii de lei.

London Wine Fair este un târg important pentru sectorul de vinuri, la care vor fi prezenţi importatori din Statele Unite, ţările scandinave sau Benelux.

Peste 14.000 de profesionişti sunt aşteptaţi la ediţia din acest an a evenimentului - printre ei importatori, distribuitori şi comercianţi specializaţi, sommelieri şi jurnalişti.


Etichete romaniavinuritargul de vinuri de la londramarea britanie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live