Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA (R) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

8 Iunie 2021
Vizualizari: 528
Comentează add

VIDEO - Președintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe omologul său israelian, Reuven Rivlin.

Președintele statului Israel, Reuven Rivlin, primit la Palatul Cotroceni Președintele statului Israel, Reuven Rivlin, primit la Palatul Cotroceni - Conține video

oana-bala

FOTO: presidency.ro

UPDATE: VIDEO - Declarație de presă comună cu Președintele Statului Israel, Reuven Rivlin.

Președintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe omologul său israelian, Reuven Rivlin.

Administrația Prezidențială a anunțat că vizita la Bucureşti a preşedintelui Rivlin reflectă soliditatea relației bilaterale, precum și faptul că Statul Israel rămâne un partener-cheie cu valențe strategice al României în Orientul Mijlociu. Reporterul RRA Oana Bâlă este acum în direct. Bună ziua, Oana, s-au încheiat convorbirile dintre cei doi șefi de stat?


Reporter: Bună ziua! În Sala de Consiliu a Palatului Cotroceni se apropie de final convorbirile oficiale între preşedintele Klaus Iohannis și preşedintele Statului Israel, Reuven Rivlin. Discuțiile celor doi șefi de stat s-au concentrat pe modul de dezvoltare a relațiilor bilaterale în toate domeniile de interes comun.

Au mai fost abordate subiecte ce vizează cooperarea economică și cea în domeniul sănătății, inclusiv în ceea ce privește lupta contra pandemiei de COVID-19, educația privind Holocaustul și alte măsuri de combatere a antisemitismului în România.


Realizator: În scurt timp, președinții Klaus Iohannis și Reuven Rivlin vor face declarații comune de presă, pe care postul nostru de radio le va transmite în direct.


Etichete klaus iohannisreuven rivlinisraelromania(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live