Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Ianuarie 2021
Vizualizari: 499
Comentează add

Vor fi prioritare proiectele de lege din domeniul economic şi social. Într-o declaraţie ptr Radio România, Anca Dragu, a enumerat şi alte domenii în care se va implica.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu - sesiune parlamentară de la 1 februarie

radiojurnal

  Anca Dragu. Foto: Agerpres

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, spune că, în sesiunea parlamentară care începe la 1 februarie, se va concentra, printre altele, pe proiecte de lege din domeniul economic şi social.

Într-o declaraţie pentru Radio România, Anca Dragu a enumerat şi alte domenii în care se va implica, respectiv combaterea violenţei domestice şi a traficului de persoane, reformarea codului electoral, digitalizarea Senatului sau aplicarea procedurii de vot electronic de la distanţă.


Anca Dragu: În plan economic, vreau să mă concentrez asupra accesului la finanţare, pe care trebuie să-l aibă companiile şi în special antreprenorii, pentru că aceasta este soluţia prin care să reluăm creşterea economică, o creştere economică sănătoasă bazată pe iniţiativa privată şi care să ne asigure o relansare economică reală. Apoi sunt aspectele sociale, care îmi sunt mie foarte apropiate sufletului şi la care am contribuit direct, şi mă refer aici la acest program "Şcoala de la 8 la 5" care include nu numai masa caldă în şcoli, dar şi un program de activităţi extracurriculare şi sportive pentru copii.


Etichete Preşedintele SenatuluiAnca Dragusesiune parlamentară1 februarie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live